ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα υδροδότησης

Σχετικά με την ανακοίνωση του Συνδέσμου Ύδρευσης Δ.Πρέβεζας – Φιλιππιάδας για τα προβλήματα υδροδότησης.

Μετά την ανακοίνωση σχετικά με τη μειωμένη στάθμη στην υδρομάστευση της πηγής Αγίου Γεωργίου που υδροδοτεί και την πόλη της Άρτας, θα πρέπει να επισπευσθούν οι διαδικασίες και οι μελέτες από τον Δήμο Αρταίων για την υδροδότηση του Δήμου Αρταίων και όχι μόνο από τη Λίμνη Πουρναρίου, έργο που θα έπρεπε ήδη να έχει υλοποιηθεί για το κοινό συμφέρον.

Ελλοχεύει ο κίνδυνος να μειωθούν τα αποθέματα νερού της πηγής Αγίου Γεωργίου σε τέτοιο βαθμό που να αδυνατεί να υδροδοτήσει τις περιοχές που υδρεύει σήμερα.

Το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό που μας προσφέρει η φύση, εμείς οφείλουμε να το διαχειριζόμαστε χωρίς σπατάλες και να δημιουργούμε τις υποδομές που απαιτούνται για τη χρήση του.

Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος για την υδροδότηση από τη Λίμνη Πουρναρίου για να μην βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων.

Τέλος οι κάτοικοι των περιοχών που υδροδοτούνται από τη πηγή Αγίου Γεωργίου να μην προβαίνουν σε αλόγιστη χρήση νερού αυτή τη περίοδο ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο Πρόεδρος ΤΕΕ Άρτας
Ευάγγελος Χρηστάκης

Related posts

Ηλιούπολη: τραγικό ατύχημα – Οδηγός πεζός προσπάθησε να σταματήσει το φορτηγό και καταπλακώθηκε

Κώστας Παππάς

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Σήμερα η δίκη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Στο εδώλιο οι εννέα κατηγορούμενοι

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..