• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Εκδήλωση: «Γένεση και Εξέλιξη του Σύμπαντος στη Σύγχρονη Κοσμολογία- Κοσμολογικές αντιλήψεις στην Επικούρεια Φιλοσοφία»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εκδήλωση: «Γένεση και Εξέλιξη του Σύμπαντος στη Σύγχρονη Κοσμολογία- Κοσμολογικές αντιλήψεις στην Επικούρεια Φιλοσοφία»

Ο Σύλλογος Αστρονομίας & Διαστήματος Άρτας Αστρολάβος σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο, «Γένεση και Εξέλιξη του Σύμπαντος στη Σύγχρονη Κοσμολογία- Κοσμολογικές αντιλήψεις στην Επικούρεια Φιλοσοφία» με ομιλητές τον καθηγητή αστροφυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διευθυντή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κύριο Εμμανουήλ Πλειώνη και την Αστροφυσικό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κυρία Φιόρι – Αναστασία Μεταλληνού. Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 20:30 στο θέατρο του Βυζαντινού Κάστρου Άρτας.
Μετά το πέρας της θα ακολουθήσει παρατήρηση στον έναστρο νυχτερινό ουρανό της Άρτας με τηλεσκόπια, απ’ όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τους δακτυλίους του Κρόνου, τους δορυφόρους του Δία και διάφορους αστερισμούς..

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συλλήψεις για ηχορύπανση στην Ήπειρο

Κώστας Παππάς

Πρόσκληση Ε.Υ.Δ. Περιφέρειας για «Επιχορήγηση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας»

Κώστας Παππάς

Δήμος Νικολάου Σκουφά: Δωρεάν Online Μαθήματα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..