ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας “Ευρήματα”

Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας “Γ. Μόραλης”, Νικ. Πλαστήρα 13, Άρτα
Τι είναι αυτό που βρίσκουμε κοιτώντας βαθύτερα στον εαυτό μας, ψάχνοντας έναν τρόπο να εκφραστούμε;
Ευρήματα…
Μιας προσωπικής αναζήτησης, μιας εσωτερικής ανάγκης, μιας επιθυμίας που δεν ειπώθηκε ποτέ.
Παραμύθια με το δικό μας τέλος, τους ανθρώπους που αγαπήσαμε με μια νέα ματιά, τις απώλειες και τους φόβους που πότε δεν κοιτάξαμε κατάματα.
Μνήμες…
Την πραγματικότητα μεταμορφωμένη μέσα από την δική μας ματιά.
Αυτό μας το ταξίδι μοιραζόμαστε μαζί σας, και σας καλούμε με χαρά στην έκθεσή μας…..

Επιμέλεια έκθεσης :
Αραβαντινού Ευγενία & Βάσιος Αλέξανδρος
Οι τελειόφοιτοι του τμήματος ”Τέχνη της Φωτογραφίας”του Δ.ΙΕΚ Άρτας σας προσκαλούν στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο ”Ευρήματα” την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00 στην Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας ”Γ.Μόραλης”.

Συμμετέχουν οι:
Βερνιώτου Στεργιανή, Βλαχογιάννης Γιάννης, Γκαβάγιας Γεώργιος, Ζιώβα Ευαγγελία, Καραγιάννης Γεώργιος, Κατσαντούλας Δημήτριος, Κομπογιάννης Νικόλαος, Κορωναίου Αικατερίνη, Λάμπρου Δημήτριος , Λιάσκας Χαράλαμπος, Μητσιοπούλου Μαρία, Οικονόμου Χριστίνα, Σιδερή Αφροδίτη, Σταύρος Γιώργος, Τοντόροβα Χριστίνα, Τσιόκου Μαρία, Τσιρογιάννη Ελένη, Φώτη Αλεξάνδρα

Εκπαιδευτές του τμήματος “Τέχνης Φωτογραφίας” ήταν οι φωτογράφοι :
Ευγενία Αραβαντινού-Λιανού, Αλέξανδρος Βάσιος, Σοφία Γκόη, Κατερίνα Κούρου, Χαράλαμπος Κωσταδήμας, Φωτεινή Παπαχατζή,και οι :
Ειρήνη Αυδίκου, Φίλιππος Ζωγράφος, Μάρθα Πλακαντωνάκη, Βανέσα Μπέλου, Νικόλαος Χρήστου, Σπύρος Χρύσης

Ο τίτλος ¨Ευρήματα¨ δόθηκε στους σπουδαστές προκειμένου οι ίδιοι να βρεθούν σε μία προσωπική αναζήτηση και να χρησιμοποιήσουν την φωτογραφία σαν μέσο έκφρασης. Να μιλήσουν για τα δικά τους ευρήματα. Ήταν μία λέξη κλειδί για να ενεργοποιηθούν και να δουν τα πράγματα σε προσωπικό επίπεδο, δομώντας πια ελεύθεροι και καταρτισμένοι τον δικό τους οπτικό λόγο. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να αξιοποιήσουν όλες τις δεξιότητες που απέκτησαν αυτά τα δύο χρόνια και κατάφεραν όλοι να βρουν μια πρωτότυπη ιδέα επινοώντας έναν τρόπο να την εκφράσουν με το μέσο που επέλεξαν να αγαπούν. Όλα τα έργα δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος ¨Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα¨ με την καθοδήγηση των εισηγητών του εργαστηρίου (κ. Αραβαντινού Ευγενίας & κ. Βάσιου Αλέξανδρου) και την επικουρία όλων των εκπαιδευτών που εφοδίασαν τους σπουδαστές με τεχνική, αισθητική και επινοητικότητα,

Info
Εγκαίνια: Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ.
Διάρκεια: 4 Ιουνίου – 10 Ιουνίου 2019
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτ. Τετ. 8:30-14:00,
Τρ. Πεμ. Παρ. 8:30-14:00, 18:00-21:00,
Σαβ. 10:00-14:00
Κυρ. κλειστά
Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας “Γ. Μόραλης”
Νικ. Πλαστήρα 13, Άρτα
Είσοδος Ελεύθερη

Related posts

“Οι ερωτιδείς της Αμβρακίας” πάνε… Εθνικό Θέατρο

Κώστας Παππάς

“Περιμένοντας τα Χριστούγεννα” Πανδαισία με μια έξοχη εορταστική συναυλία

Κώστας Παππάς

Ξαναβάφτισαν χωριό στο Σούλι μετά από μισό αιώνα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..