ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διακόπτεται η αλιεία και εκφόρτωση τόννου λόγω εξάντλησης

Γίνεται  γνωστό στους ενδιαφερομένους του Νομού  Πρεβέζης, ότι η Εθνική Ποσόστωση για την αλιεία τόννου ( BFT) με τα εργαλεία (LLD, LHM ) όπως έχει καθοριστεί για το 2019 βρίσκεται στο όριο της εξάντλησης.
Κατόπιν τούτου διακόπτεται η διενέργεια αλιείας και εκφόρτωσης τόννου με τα αλιευτικά εργαλεία LLD και LHM από την Πέμπτη 28/11/2019 και ώρα 24:00.
Μέχρι την Πέμπτη 28/11/2019 και ώρα 24:00 :
1) οι κυβερνήτες των αλιευτικών σκαφών με άδεια αλίευσης τόννου θα έχουν ολοκληρώσει την αλιευτική δραστηριότητα: τον κατάπλου και την εκφόρτωση σε καθορισμένο λιμένα, την ηλεκτρονική καταγραφή και διαβίβαση των στοιχείων του ημερολογίου αλιείας και της δήλωσης εκφόρτωσης.
2) Οι Λιμενικές Αρχές των καθορισμένων λιμένων θα έχουν ολοκληρώσει την επιθεώρηση.
3) Η Δ/νση Ελέγχου Αλ. Δραστηριοτήτων και Προϊόντων, τμήμα 3ο , θα καταστήσει ανενεργά τα πεδία καταχώρησης που αφορούν τη στοχευμένη αλιεία τόννου.
4) Νόμιμα διακινούμενα άτομα τόννου , νοούνται τα προϊόντα αλιείας που συνοδεύονται από ηλεκτρονικό BCD που έχει καταχωρηθεί και τηρείται στο σύστημα eBCD της ICCAT.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τμήμα Αλιείας Λ Ειρήνης 65 τηλέφωνο 26820-26983&60952

Related posts

Μαγνησία: Στο χειρουργείο οδηγός μηχανής από επίθεση 15 αγριογούρουνων – Οι στιγμές του απόλυτου τρόμου!

Κώστας Παππάς

Εμπορικός Σύλλογος Άρτας – Μείωση ωραρίου εμπορικών καταστημάτων

Κώστας Παππάς

Τραγωδία στην Θεσπρωτία: Έκανε όπισθεν και έπεσε στον γκρεμό- Νεκρός οδηγός ΙΧ

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..