ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Διαγωνισμός βίντεο στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Συνεργασίας

Το Επιμελητήριο Άρτας ενημερώνει ότι το διασυνοριακό πρόγραμμα Interreg Ελλάδα-Ιταλία εγκαινιάζει ερασιτεχνικό διαγωνισμό βίντεο για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Συνεργασίας!
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απλή! Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κάνουν ένα πολύ σύντομο βίντεο (μέγιστη διάρκεια:40 δευτερόλεπτα) απαντώντας πολύ σύντομα στην ερώτηση: “Γιατί η Ευρώπη είναι εσύ; (πώς ωφελεί η Ευρώπη), που είναι το σλόγκαν της εκστρατείας της Ευρωπαϊκής Ημέρας Συνεργασίας 2019.
Το βίντεο μπορεί να καταγραφεί στα αγγλικά ή στην τοπική γλώσσα.
Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους τους πολίτες / κατοίκους της περιοχής συνεργασίας, καθώς και στους μαθητές του Λυκείου και τους φοιτητές των Πανεπιστημίων.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να στείλουν ένα email στο press@greece-italy.eu με τα εξής:
•Το βίντεό τους (μέσω WeTransfer ή αρχεία .zip).
•Το γραπτό έντυπο αίτησης (Μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου)
•Έντυπο αδειοδότησης (αν ο ενδιαφερόμενος είναι κάτω των 18 ετών)
Η προθεσμία λήγει στις 30 Ιουνίου 2019.
Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τα τελικά βίντεο τον Ιούλιο. Η βράβευση είναι προγραμματισμένη να γίνει στη διάρκεια της εβδομάδας της 21ης Σεπτεμβρίου 2019 ή κοντινές εβδομάδες.
Ο νικητής θα λάβει δύο (2) έξυπνα ρολόγια και ένα επίσημο βραβείο ως αναγνώριση.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, τις τεχνικές ιδιαιτερότητες των βίντεο, τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας και άλλες απαιτήσεις, ανατρέξτε στους Όρους του Διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Άρτας.

Related posts

Ανακαλύφθηκαν στην Κίνα απολιθώματα ζώων που ζούσαν πριν από 500 εκατομμύρια χρόνια

Κώστας Παππάς

Εξετάσεις Ραδιοερασιτεχνών στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Έλληνες επιστήμονες έκαναν την πρώτη μέτρηση του μαγνητικού πεδίου του γαλαξία μας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..