• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δήλωση του υπ. βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Τσίρκα, για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου Ανοίγουμε δρόμο στο μέλλον
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση του υπ. βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Τσίρκα, για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου Ανοίγουμε δρόμο στο μέλλον

Στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Αποφασίζουμε αν θέλουμε να συνεχιστεί ο αγώνας, ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας, για δίκαιη ανάπτυξη, ανάταξη της πραγματικής οικονομίας, στήριξη του κόσμου της εργασίας, της νεολαίας και των κοινωνικά αδύναμων, καταπολέμηση της ανεργίας. Αποφασίζουμε για δημόσιες και ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες στην Υγεία, για δημόσια και δωρεάν Παιδεία, για δημόσια και δίκαιη κοινωνική ασφάλιση.
Αποφασίζουμε κοιτάζοντας προς το μέλλον. Αρκεί να θυμηθεί κανείς πού βρισκόταν η χώρα το 2015 στο επίπεδο της οικονομίας, της κοινωνικής συνοχής, της διεθνούς της υπόστασης. Και να δει με αντικειμενικότητα και χωρίς παρωπίδες τις προοπτικές που ανοίγονται μετά από τέσσερα δύσκολα χρόνια, στα οποία όμως καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, να σταθούμε στα πόδια μας, με τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία να θεωρεί πλέον ότι υπάρχει προοπτική.
Οι πολίτες γνωρίζουν ότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε στο μαύρο παρελθόν. Το πρόγραμμα της ΝΔ και τα λεγόμενα των στελεχών της, μαρτυρούν νέα μνημόνια και πολιτικές λιτότητας. Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη θέλει τέταρτο μνημόνιο στην Ελλάδα και επιστροφή του ΔΝΤ. Δεν θα επιστρέψουμε στην κοινωνική ισοπέδωση και την ανασφάλεια. .
Έχοντας δώσει σαφή δείγματα γραφής με τη μέχρι τώρα διακυβέρνησή μας και στη βάση του προγράμματός μας για την επόμενη τετραετία, ζητάμε από τους πολίτες να εμπιστευτούν τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, για να μπορέσουμε να επιβάλουμε επιτέλους τις δικές μας αυτόνομες πολιτικές, εκτός της ασφυκτικής επιτροπείας και του καταναγκασμού, και να ολοκληρώσουμε ένα έργο που θα οδηγήσει τη χώρα στη νέα εποχή, η οποία δεν θα θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν της διαπλοκής και της διαφθοράς, της μνημονιακής λιτότητας και της αβεβαιότητας.
Οι πολίτες σε ολόκληρο τον Νομό της Άρτας αναγνωρίζουν ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια σταθήκαμε δίπλα τους. Και η Κυβέρνηση φρόντισε ώστε η Άρτα να βγει από την απομόνωση και το περιθώριο, καθώς οι χρηματοδοτήσεις που εξασφαλίστηκαν για έργα σε ολόκληρη την περιοχή δεν έχουν προηγούμενο.
Είμαστε αισιόδοξοι και αγωνιζόμαστε, ώστε να μην κινδυνέψουν να χαθούν όσα ο ελληνικός λαός κέρδισε σε δύσκολες συνθήκες. Ο αρτινός λαός τίμησε με την ψήφο του τον συμπατριώτη μας Αλέξη Τσίπρα στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2015 αλλά και στις ευρωεκλογές του Μαΐου και ο Αλέξης Τσίπρας τίμησε την ψήφο των Αρτινών, τηρώντας όλες τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε το 2015. Η Άρτα βγήκε κερδισμένη από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Στις 7 Ιουλίου ζητάμε την εντολή από τον ελληνικό λαό, ώστε με μπροστάρηδες τους νέους και συνοδοιπόρους όλους εκείνους που τα τελευταία χρόνια βρέθηκαν μέσα στη δίνη της κρίσης, να μην δώσουμε καμία ευκαιρία να επιστρέψουν οι δυνάμεις του παρελθόντος, αλλά να επικρατήσουν οι δυνάμεις της προόδου, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης. Μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Related posts

Μήνυμα Χρ. Γκόκα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Κώστας Παππάς

Να κηρυχτεί σε κατάστασης έκτακτης ανάγκης ζητά ο Δήμος Νικολάου Σκουφά

Κώστας Παππάς

Για τρεις ακόμη ημέρες η 1η Έκθεση Ηλεκτροκίνησης στην πλατεία Αγίου Δημήτριου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..