ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Κύρτσος: “Τριπλό εκλογικό σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ τον Μάϊο”

Με επίσημο προσκεκλημένο τον Ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΝΟ.Δ.Ε Άρτας της Ν.Δ το πρωί του Σαββάτου στο ξενοδοχείο «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ».

Νωρίτερα, ο κ. Κύρτσος μιλώντας στα Μ.Μ.Ε αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στην Ελλάδα τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί ένα τριπλό εκλογικό σοκ «και δεν ξέρω κατά πόσο μετά από αυτό θα μπορέσει να πορευτεί μέχρι τον Οκτώβριο».
Σε ότι αφορά την Ε.Ε, σημείωσε ότι έχει γίνει ανακατάταξη των δυνάμεων στο εσωτερικό της με την Ελλάδα να είναι η μεγάλη χαμένη. «Άρα, θα πρέπει να βάλουμε τάξη στα εσωτερικά μας, να ενισχύσουμε την συγκριτική μας θέση στην Ε.Ε και αυτό γιατί όσο ψηλότερα είσαι, τόσο περισσότερο ακούγεται η φωνή σου και βάζουμε τα δυνατά μας να πάει καλύτερα η Ε.Ε στο σύνολό της».Σύμφωνα με τον κ. Κύρτσο, υπάρχουν δύο Ευρωπαϊκές Ενώσεις. “Η Ε.Ε με τα λάθη και τις αδυναμίες της αλλά και με τους κανόνες της για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες και η Ε.Ε που επιθυμούμε και θα δώσουμε ένα μακροπρόθεσμο αγώνα για να φτάσουμε εκεί”.
Ο κ. Κύρτσος φθάνοντας στην αίθουσα για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Άρτας, είχε σύντομη συνομιλία με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία προς τα μέλη και τους φίλους της Οργάνωσης.

 

 

Related posts

Συνάντηση Δημάρχου Αρταίων με Υπουργό Εσωτερικών για χρηματοδοτήσεις έργων

Κώστας Παππάς

Ο Δήμος Αρταίων βράβευσε και φέτος τους μαθητές και τις μαθήτριες που αρίστευσαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Κώστας Παππάς

Χιόνια στην Ήπειρο – Χιονίζει στην ορεινή Άρτα – που χρειάζονται αλυσίδες

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..