ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αποκριές και κούλουμα στη Ροδαυγή.

Το απόγευμα της τελευταίας Κυριακής των Αποκριών (18,00’), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής διοργανώνει εκδήλωση αναβίωσης του παραδοσιακού χαρακτήρα των Αποκριών.
Στην πλατεία του Χωριού μέλη του Συλλόγου αλλά και όσοι επιθυμούν, ντυμένοι μασκαράδες, θα ανάψουν φωτιά ενώ ο Σύλλογος θα…..
προσφέρει τσίπουρο και κρασί.
Στη συνέχεια και για πρώτη φορά φέτος!!!! Παγκόσμιο Αποκριάτικο Φόρουμ (Π.Α.Φ.) στη Ροδαυγή. Περίπου στις 19,30’ Θα παρευρεθούν προσωπικότητες απ όλο τον κόσμο….να είστε και σεις εκεί!!!!! Μη χάσετε το Π.Α.Φ. Θα τσικλιστούμε στο ΓΕΛΙΟ!!!! Απαραίτητη ενδυμασία: α. Να φοράτε ΧΑΜΟΓΕΛΟ και οτι άλλο βρείτε στο ντλαπ. β. Βάλτε και καμιά πίτα στη τσεπ μη μας σκισ η πείνα και γκουρλίξ τ άντερο.
Την ίδια ώρα θα προβληθεί ταινία για παιδιά σε αίθουσα του Κοινοτικού κτιρίου.
Την επομένη, Καθαρά Δευτέρα, η Κοινότητα με την υλική βοήθεια του Δήμου και με συνεργασία – βοήθεια των Συλλόγων και επαγγελματιών διοργανώνει τα κούλουμα στην πλατεία της Ροδαυγής. Θα προσφερθούν νηστίσιμα, λαγάνα, κρασί, τσίπουρο και παραδοσιακή φασολάδα.
Μουσική με αναπαραγωγή.
Σε περίπτωση βροχής για την φασολάδα θα χρησιμοποιηθούν στεγασμένοι χώροι.

Related posts

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στον Καταρράκτη Άρτας

Κώστας Παππάς

Πρέβεζα:Ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου οι εργασίες στο μικρό πάρκινγκ για την εγκατάσταση του Χριστουγεννιάτικου Χωριού

Κώστας Παππάς

Ο Αστήρ, οι αστέρες κι οι αστερίσκοι…

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..