• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Απεβίωσε ο Chef του Skiathos Palace Ευάγγελος Θεοχάρης από το Κομπότι της Άρτας
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεβίωσε ο Chef του Skiathos Palace Ευάγγελος Θεοχάρης από το Κομπότι της Άρτας

Από μικρό παιδί στην Κουζίνα του Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος -Θλίψη σε Σκιάθο & Άρτα …και όχι μόνο
Θλίψη στο περιβάλλον του Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος Skiathos Palace με την απώλεια του chef Ευάγγελου Θεοχάρη που για πολλά χρόνια …απο μικρό παιδί βρισκόταν στην κουζίνα .Κοντά βγήκαν γενιές και γενιές παιδιά που τα δίδαξε ,και τους μάθαινε την τέχνη της μαγειρικής του ,και τώρα αποτελούν στελέχη και chef του Skiathos palace .
Ο Βαγγέλης Θεοχάρης …μια ζωή στην κουζίνα του Skiathos Palace με πάρα πολύ προϋπηρεσία έχει μαγειρέψει για πάρα πολλούς επώνυμους -Θυμάμαι όταν πρότεινε ψάρι στην Δέσποινα Βανδή και η τραγουδίστρια φόρεσε σκούφο Chef για να τον τιμήσει -μάλιστα βγάλανε και αναμνηστικές φωτογραφίες ,τον Λευτέρη Πανταζή ,την Ευη Αδάμ με τις κόρες της Δαναή και Νεφέλη Λιβιεράτου,την Τάρια Μπούρα με τον σύζυγο της Βίκτωρα Μητρόπουλο τον Ιλια Ιβιτς με την Ελένη Πετρουλάκη και τις κόρες τους ,τον Σωτήρη Πολύζο με την Μιμή Ντενίση ,τον Νίκο Χυδήρογλου με την Ειρήνη Σκλήβα ,την Μαρία Μπεκατώρου με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο και πολλούς πολιτικούς όπως η Υφυπουργός Ζέττα Μακρή ,ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος ,ο Περιφερειαρχης και προσωπικός φίλος του Κώστας Αγοραστός ,όλοι οι Δήμαρχοι της Σκιάθου και Δημοτικοί Σύμβουλοι άλλα πολλοί φίλοι -υπάλληλοι και επί πολλά χρόνια οι Τουρίστες και επισκέπτες του ξενοδοχειακού Συγκροτήματος Skiathos Palace.
Απο το πρωί η είδηση στεναχώρησε -ταρακούνησε την οικογένεια Δερβένη και το προσωπικό που για πολλά χρόνια αποτελούσαν μαζί του μόνιμοι συνεργάτες στο ξενοδοχείο.Πολλά παιδιά απο την Αρτα τα Ιωάννινα ,και την ευρύτερη περιοχή με την προτροπή του Ευάγγελου Θεοχάρη έπιασαν εργασία στο Skiathos Palace -Να αναφέρω ότι και εγώ την Πρωτομαγιά του 2010 κατόπιν συστάσεως -γνωρίστηκα μαζί του και με πήγε αμέσως να συνομιλήσω με τον Πέτρο και Αριστείδη Δερβένη .Το μεγάλο ευχαριστώ δεν φτάνει Βαγγελη μου να σου πώ …είναι λίγο …πάντα θα σε έχω στην σκέψη μου και η ανάμνηση σου δεν θα σβήσει απο την σκέψη μου ..,όπως και η κουζίνα του Skiathos Palace θα σε τιμά και θα σε ευχαριστεί για αυτά που έδωσες με αγάπη .
Ο chef Ευάγγελος Θεοχάρης ήταν η ψυχή του συγκροτήματος και της μαγειρικής μπορεί να έφυγε απο κοντά μας …άλλα εγώ θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας αφήσει -θα είναι δίπλα μας με τις προτάσεις που μας είχε συμβουλέψει .
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του άλλα και στους δυο γιους του τον Αλεξάνδρο και Βασίλη Θεοχάρη που και αυτοί chef ακολουθούν την ιστορική διαδρομή του πατέρα τους -αειμνήστου Ευάγγελου Θεοχάρη .
Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 του μηνός στο Κομπότι Άρτας τόπος καταγωγής του εκλιπόντος στις 12 το μεσημέρι στο Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου .
Ο ΚΥΡΙΟΣ και ΘΕΟΣ μας να τον ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ .

πηγή:astratv.gr

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Καμία ανοχή σε συκοφαντικά δημοσιεύματα που υπονοούν δοσοληψίες για έργα του Δήμου Αρταίων.

Κώστας Παππάς

Επίσκεψη Χρήστου Γκόκα στα Τμήματα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, και Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Εύη Κλούρα και Λ. Σπαής στο Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Ε.Α

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..