ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έργα καθημερινότητας από τον Δ. Αρταίων

Σημαντικές εργασίες καθημερινότητας βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλο το Δήμο Αρταίων, με στόχο την βελτίωση των υποδομών και της προσβασιμότητας πεζών και οδηγών. Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης βρέθηκε σε ένα από τα έργα που ολοκληρώνονται επί της Ε.Ο. Άρτας – Αντιρρίου (δίπλα από ιδιοκτησία της Shell Hellas A.E), όπου πραγματοποιήθηκε η τροποποίηση του σχεδίου πόλεως και ειδικότερα έγινε διάνοιξη του δρόμου, πλακοστρώσεις και τοποθετείται ηλεκτροφωτισμός, ενώ σε επόμενη εργολαβία θα δημιουργηθεί και παιδική χαρά, για τους κατοίκους της περιοχής αυτής.
«Κάνουμε ήδη σημαντικές εργασίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής και την αναβαθμίζουν αισθητικά, ενώ με την δημιουργία και της παιδικής χαράς θα υπάρξει ένα σημείο αναφοράς για τα παιδιά όλης της περιοχής. Υπενθυμίζω ότι πριν λίγο καιρό ολοκληρώσαμε ένα πολύ σημαντικό έργο για την συγκεκριμένη περιοχή, αλλά και το κυκλοφοριακό της πόλης γενικότερα, με την σύνδεση της οδούς Δρυάδων με Πρωταγόρα, ενώ άμεσα αναμένουμε να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου της πλατείας Ζέρβα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Και συνέχισε: «Εκτελούμε αυτό το διάστημα πολλές εργολαβίες σε όλο το εύρος του Δήμου Αρταίων. Μέχρι τώρα έχουμε δημοπρατήσει έργα καθημερινότητας 22 εκ. ευρώ, ενώ την επόμενη θητεία μας θα δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε παρεμβάσεις καθημερινότητας».

Related posts

Σοκ στην Κόρινθο – Μητέρα μαχαίρωσε τη 17χρονη κόρη της σε καβγά

Κώστας Παππάς

Πένθος στην Άρτα – Στη γειτονιά των Αγγέλων η μικρή Γωγώ

Κώστας Παππάς

Η Ν.Δ Άρτας επισκέφθηκε το Γηροκομείο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..