• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • Άρτα: «Μην Κρύβεσαι Άλλο» Εκδήλωση Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άρτα: «Μην Κρύβεσαι Άλλο» Εκδήλωση Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας

Η Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας πραγματοποίησε την 22/11/2019 και ώρα 19:00, με απόλυτη επιτυχία και σε μια κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας, ημερίδα με τίτλο «Μην Κρύβεσαι Άλλο» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.
Τρεις ήταν οι θεματικές ενότητες της ημερίδας:
• Θεατρικό δρώμενο της νεοσύστατης θεατρικής ομάδας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας
• Ομιλία της Υ/Α’ Σακαγιάννη Μαριάνθης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, με θέμα «Η Βία κατά των Γυναικών. Ένα διαρκές έγκλημα.»
• Ομιλία της κας Αρίδα Βασιλικής, Ψυχολόγου του «Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους» του Δήμου Ιωαννιτών, με θέμα «Δομές για την πρόληψη και την αντιμετώπιση όλων των μορφών βίας κατά των γυναικών».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας κα. Όλγα Γεροβασίλη, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ηλίας ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ, η εκπρόσωπος της Γραμματείας Γυναικών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κα. Δώρα Σφενδόνη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας κα. Σίμου-Τάσιου Αναστασία και κα. Γκίζα Ουρανία, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αρταίων κ. Κωλέτσος Παντελής, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας κ. Νικολάου Μιχαήλ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Γκολομάζος Ιωάννης, ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Αρταίων κ. Ζέρβας Κωνσταντίνος, καθώς και εκπρόσωποι φορέων, οργανισμών και ενώσεων.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας απηύθυναν χαιρετισμό, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας κα. Όλγα Γεροβασίλη, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και η εκπρόσωπος της Γραμματείας Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας κα Νάτσιου Καλλιόπη.
Η Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας για τέταρτη συνεχή χρονιά, ανέλαβε να αναδείξει το μείζον θέμα του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών και να τονίσει τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει η Ελληνική Αστυνομία στην καταπολέμησή του. Το μήνυμα που εστάλη προς όλες τις κατευθύνσεις ήταν το εξής:
«Μην κρύβεσαι άλλο. Έχεις φωνή. Είμαστε δίπλα σου».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο    ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΤΟΡΗΣ Δημήτριος                                                               ΣΓΩΡΑΣ Σωτήριος

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δημιουργία Μουσειοσκευής με τίτλο: «Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας: Ας συστηθούμε»

Κώστας Παππάς

Δήμος Αρταίων «Ισότητες – Ανισότητες» βίντεο αφιερωμένο στην παγκόσμια ημέρα γυναικών

Κώστας Παππάς

Έκθεση ζωγραφικής “Μέσα από τα μάτια της” από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..